Gordijnen op maat laten maken

Het is natuurlijk heerlijk wanneer een ander jouw gordijnen op maat maakt, zodat je straks kunt genieten van professioneel gemaakte gordijnen. Wij hopen natuurlijk dat wij aan al jouw eisen kunnen voldoen. Hieronder kun je lezen wat je bij ons kunt verwachten.

In ons winkel vind je verschillende soorten gordijnstoffen, waaronder voor overgordijnen, en vitrages. Heb je een stof naar keuze gevonden, dan kun je gelijk de maten voor het gordijn doorgeven. Het is moeilijk voor u de maten te door geven dan kunt met ons afspraak maken voor het meten van u ramen. Het is wel mogelijk. En wij kunnen ook voor u ophangen.

Wanneer je je gordijnen op maat wilt maken, Wij raden je aan dat u liever naar ons winkel komt voor het kiezen van gordijnenstof. Hierna gaan wij aan de slag om de gordijnen op maat voor je te maken.

Levering van gordijnen

Onze gordijnen worden kant en klaar afgeleverd. Dit betekent dat de gordijnen afgewerkt zijn met zijnaden, onder zoom of loodveter en plooien of zeilringen.

Vermaken Van Gordijnen

Wij kunnen ook gordijnen korter & langer maken veel veranderen is mogelijk aan u gordijnen, Bijvoorbeeld u heeft gordijnen van breedte 6 meter, Dat kunnen wij voor u een 2 stuk maken Enzovoort.

Overgordijnen

Overgordijnen bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je kamer. Gordijnen kunnen een huis- of slaapkamer opfleuren, of juist neutraliseren. Maar gordijnen zijn tegenwoordig veel meer dan alleen een middel om de kamer af te sluiten .een mooi detail om de kamer een sfeervol geheel te maken . In onze winkel kan je eindeloos variƫren qua materiaal, kleur en motief. Zo hebben wij niet alleen polyester gordijnen, maar zijn er bij ons ook overgordijnen van (deels) viscose of katoen te vinden. Gordijnen kunnen met of zonder voering worden geleverd, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren, een isolerende of een verduisterende voering. Vind je de standaard achterzijde niet mooi? Kies dan voor een mooie voeringstof zodat de gordijnen ook van buitenaf mooi zijn! De motieven, stoffen en kleuren in onze winkel zijn erg divers, zodat er altijd wel een passend gordijn en een juiste kleur te vinden is die past bij je bestaande of toekomstige interieur!

Prijslijst